Tenerife (PRG - TFS - PRG) 2.990 Kč/RT/osoba Smartwings Odbavené zavazadlo do 23 kg https://p.eximtours.cz/s-z1gr4mkw  .

Letenkový koutek

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

Valentýnská nabídka na letenky Aegean Airlines: 1+1 Druhý cestující platí pouze taxy a poplatky, k dispozici na všech letech.

Reálná sleva cca 25%

Použijte promo kód "LOVEONBOARD"

https://en.aegeanair.com/flight-...valentine/

Rezervace do 14.2.2025
Cestujte mezi 05.03.2025 – 10.04.2025 a 01.05.2025 – 31.05.2025

0 Citovat

ahoj, je 17 200 Kč dobrá cena za letenku z Vídně do Bangkoku s odletem týden před velikonocemi a návratem 12.5. ? Je to Air Arabia. Nebo mám ještě počkat? děkuji :-) 

0 Citovat

Nečekej, ale pozor Air Arabia Bude pravděpodobně bez odbaveneho kufru

0 Citovat

No právě, na tohle období se dá najít za podobnou, ale i trochu nižší cenu, cca od 16500,-, letenka i s odbaveným zavazadlem, koukla jsem rychle na skyscanner.

0 Citovat

Jan Vidim napsal(a):

Nečekej, ale pozor Air Arabia Bude pravděpodobně bez odbaveneho kufru

Nevadí, s kuframa nelítám ;-)

0 Citovat

JanaV _1 napsal(a):

No právě, na tohle období se dá najít za podobnou, ale i trochu nižší cenu, cca od 16500,-, letenka i s odbaveným zavazadlem, koukla jsem rychle na skyscanner.

Jistě, před cca měsícem to bylo za cca 14 k, ale jako obvykle jsem to prohospodařil. Ale co už :-)

0 Citovat

Z BUD se dá za 15500 13-23. duben s jedním přestupem s China Southern...

13. duben - 12. květen dokonce 14300 :)

1 Citovat

melounek napsal(a):

ahoj, je 17 200 Kč dobrá cena za letenku z Vídně do Bangkoku s odletem týden před velikonocemi a návratem 12.5. ? Je to Air Arabia. Nebo mám ještě počkat? děkuji :-) 

Nebrat. Bez kufru, nealko, zato určitě s modlitbou. To už radši medvídka Pú...

8 Citovat

Navíc Air Arabia všechno operuje narrowbody letadly. Byť Číňan má milion svých nevýhod tak aspoň minimálně ten let z Evropy do Číny je ve widebody, takže aspoň trochu více místa.

0 Citovat

Airarabia zrovna má slevy. (Prahy se to netýká, Vídeň nic moc)

Feb 17-March 2 (booking period). Sep 1-Mar 28, 2026 (travel period).

Více info - www.timeoutabudhabi.com/travel/a...ok-quickly

U nich na webu jsem nic nenašel. 

0 Citovat

Co jsi prosím našel z Vídně? Nic moc destinace nebo ceny?

0 Citovat

Na november/december sú tam dobre ceny z Viedne - Maledivy, India, Emiráty a tak ďalej je tam toho dosť...

1 Citovat

VIE-KUL 367. Vše v narrow-body, bez jídla a kufru, a s religiózním dopravcem. Ne, děkuji. 

5 Citovat

Za 100€ (kdyby to bylo) tak klidně i v narrow-body bez jídla a s inshallahem 

2 Citovat

Ty casy na prestup v Sardza jsou docela sibenicni? Mate nekdo zkusenost? 

img-2333.jpg

0 Citovat

tahle otázka se tu furt opakuje.

Bývají tam i kratší. Když se to nestihne, poletíš dalším. 
Při letu tam by to teoreticky mělo být kryté EU261 (ale s Air Arabia bych se o tom asi dohadovat nechtěl), při letu zpět je jen na nich, co ti nabídnou.

1 Citovat

AirAsia má zase akci (naneštěstí už od soboty, takže nemůžu najít nic levného kolem Vánoc).

0 Citovat

Mě by spíš zajímalo, jestli někdo nemá tip, co dělat na 7hodinovém přestupu v Sharjah :D máme to od 7 od rána do odpoledne, tak jsem myslela, že si najdeme nějaký beach club, ale v Sharjah vidím na googlu jen veřejné pláže...

0 Citovat

Jasně, ideální vlákno na rady, co dělat při přestupu...

7 Citovat

Dobra, přispěju tedy více k tématu.

Pro ty, kdo mají nejbližší letiště Katowice jako ja, je fajn letenka s Wizzem přes listopadový svátek do Alicante. Kratší termín se taky da, ale ten nejlevnější tarif jsem vykoupila 🙃 ceny s Wizz klubem a s malým zavazadlem…

img-5738.jpg
img-5739.jpg

1 Citovat

AJet má akci (akorát jsem zatím nic levného nenašel ☹️). https://ajet.com/en/media/press-...end_id=340

0 Citovat

Praha není na jejich seznamu, Pouze Vídeň od 39 dol. A hlavně akce je na lety pouze v březnu, takže taková "last minute letenka" 

0 Citovat

Ahoj,

posílám do světa. 

OW 26.3. PRG - PQC s WFL za 5.990 Kč (příplatek za Business Class je 6.995 Kč - upozorňuji že je bez salonku, ale v PRG stejnak každej má kartičku)

Bohužel OW nejde knihovat přes web. Takže je možné zakoupit na pobočkách EXIM/Fischer. Nebo můžu předat nějakému prodejci, ať s vámi dořeší online.

Míst plno ;)

pqc.jpg

2 Citovat

Slušnej počin na RTW, bejt to březen 2026, tak to vezmu....

0 Citovat

Pegasus má znovu akciu. Dá sa napr Bratislava - Bishkek a naspäť do Viedne na konci júna za 170€. 

1